Спартак (Варна) започна с тренировките във вторник, но тази седмица

...
Спартак (Варна) започна с тренировките във вторник, но тази седмица
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак : Взехме силни футболисти, които ще ни свършат работа

Спартак (Варна) стартира с тренировките във вторник, само че тази седмица е встъпителна, а на 11-и януари публично ще започва подготовката.

" Момчетата са съзнателни, поддържали са форма по празниците. Ние имаме цели, които следваме. Няма по какъв начин да са безотговорни. Бях им дал стратегия, по която са работили. Нямаме футболисти с непотребни килограми или нещо такова. Тази седмица беше встъпителна за нас. Официално подготовката ни ще започва на 11-и януари ", показа за " Дарик радио " треньорът на " соколите " Васил Петров.

Новите попълнения в тима са Мехмед Мехмед (22 година от Черноломец Попово), Николай Василев (17 година от Ботев Пловдив), (22 година и Миньор Пк) и Генади (31 година от Черноморец Балчик).

През пролетта част от отбора няма да бъдат Михаил Михайлов,, Венцислав Гурков, Кристиян Георгиев и.Запитан дали селекцията е завършила, треньорът отвърна:

" Взехме мощни футболисти, които ще ни свършат работа. Ние засилихме конкуренцията там, където смятах, че имаме нужда-в нападението, с привличането на Йоан Маринов и Мехмед Сабри. Работим още по селекцията, само че не мога да ви кажа дали ще има още нови. Няма да се разделяме с други играчи ".

Ясни са и контролите, които ще изиграят " соколите ". Плануваните инспекции са с юношите старша възраст на клуба на 16-и или 17-и януари, на 23-ти с Черономорец Бургас в Обзор, с Ботев Враца на 29 януари в Балчик, със на 5-и февруари, и с Черноломец Попово на 20-и, или 21-и февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР