Спартак Варна записа победа с 1:0 при гостуването си на

...
Спартак Варна записа победа с 1:0 при гостуването си на
Коментари Харесай

На фона на труса Спартак Варна измъкна минимална победа срещу Септември

Спартак Варна записа победа с 1:0 при гостуването си на Септември София в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение на стадион „ Локомотив “ в столичния квартал „ Надежда “ бе дело на Ахмед Ахмедов от дузпа в 67-ата минута.

Единствената отличителна обстановка в първото време пристигна в 5-ата минута, когато Ахмед Ахмедов изведе Антонио Вутов в отлична позиция, а той незабавно насочи удар, който бе майсторски отразен от Димитър Шейтанов. В ответната офанзива Митко Митков стреля от над 40 метра, само че Мартин Величков съумя да избие в корнер.

След подновяването на играта Спартак продължи да има леко преимущество. В 67-ата минута Георги Върбанов извърши нарушаване, откакто игра с ръка в личното си наказателно поле и основният арбитър Мариян Гребенчарски отсъди дузпа. Ахмед Ахмедов застана зад топката и не сгреши за 1:0 в интерес на гостите от Варна.

Седем минути Кристиан Илич изведе Виктор Митев, само че той стреля около гредата. Септември опита безреден напън в последните минути, който не докара до нищо.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР