Спартак Варна излезе с декларация по повод вчерашното дерби с

...
Спартак Варна излезе с декларация по повод вчерашното дерби с
Коментари Харесай

Спартак Варна поздрави Черно море след мача на вторите им отбори

Спартак Варна излезе с декларация във връзка вчерашното дерби с Черно море, в което вторият тим на „ моряците “ надделя този на „ соколите “ в мач, белязан от навлизане на почитателите на двата тима на терена.

В нощта след мача стадионът на " Спартак " бе изписан с нецензурни думи, като в излязлата от клуба декларация по-късно Черно море бе упрекнат, че не е дал съблекалня на отбора на „ соколите “, като от „ морето “ отхвърлиха тези изказвания.

Ето какво написаха от Спартак Варна:

„ Декларация от управлението на ФК Спартак Варна

Уважаеми последователи на тима и футболисти от клуба,

Ръководството на ФК Спартак Варна показва своята признателност към треньорите, играчите и целия щаб на втория тим на клуба, които взеха присъединяване в срещата от Североизточната Трета лига против ПФК Черно Море 2 през вчерашния ден.

След всичко, което се случи, преди началото на тази среща, младите ни футболисти демонстрираха огромен дух и се постараха да зарадват хората пристигнали на стадиона.

Поздравяваме нашите съперници за успеха!

Ръководството на ФК Спартак благодари на своите последователи за мощната поддръжка, за това, че демонстрираха на играчите какво е честност и за това, че още веднъж бяха на висота и накараха тима да се усеща хазаин на непознат терен.

Събитията преди началото на срещата и след нейния край в ранните часове на новия ден оставяме на способените органи, защото имаме вяра в тяхната обективност.

Ние като управление продължаваме да следваме пътя, който сме начертали за развиване пред клуба, а той включва цивилизовано отношение, феърплей, приемливост и най-много работа по възстановяване на материалната база, квалификацията и изискванията в клуба, с които малко по малко да изградим съвременен тим с функционираща детско-юношеска школа.

Продължаваме да работим за развиването на клуба!

Винаги Верни! “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР