Спартак (Варна) и Локомотив (София) се изправят един срещу друг

...
Спартак (Варна) и Локомотив (София) се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Спартак и Локо излизат за нов интригуващ сблъсък

Спартак (Варна) и Локомотив (София) се изправят един против различен в дуел от 23-ия кръг на efbet Лига. Мачът на " Коритото " започва в 15:00 часа, а основен рефер ще бъде Станислав Тодоров.

За домакините може да се каже, че този мач е наложителен, защото до края на сезона не остава толкоз доста, а на варненци са им нужни точки. Спартак заема последното място все още и е на 4 точки от най-близките в класирането Хебър и Пирин, които имат директен конфликт между тях малко преди дуела на " соколите ".

Иначе смяната в играта на варненци след идването на Димитър Димитров има, като те съумяха да завоюват 4 точки в последните си 4 дуела. Миналата седмица обаче Спартак отстъпи на Арда в Кърджали с 0:2, като немалка роля за загубата изигра и аления картон на Александър Цветков в края на първото полувреме.

Локомотив (София) от своя страна към момента няма победа от подновяването на сезона. В последните 4 мача " железничарите " имат 2 равенства и 2 загуби, само че се намират на удобната 9-та позиция, на 6 точки от местата, които ще се борят за оцеляване при делене на таблицата. Лошата вест за Станислав Генчев и компания пристигна предходната седмица, когато столичани отстъпиха с 0:6 вкъщи на ЦСКА 1948, а след края на дуела обстановката по трибуните ескалира. Фенове на Локомотив скочиха на управление и футболисти, като даже сте стигна до физическа разпра. Всичко това се отрази на клуба, който беше осъден със солидна парична санкция и предизвестие от отнемане от домакинство.

В последния мач сред Спартак и Локомотив се игра при започване на сезона в " Надежда ". Тогава столичните " железничари " се постановиха трагично с 3:2. Последният дуел на " Коритото " сред тези два тима пък се игра през 2019 година и тогава Спартак победи с 1:0. Дали и в този момент домакинският фактор ще помогне на " соколите " следва да разберем

СПАРТАК - ЛОКОМОТИВ

Вероятни сформира:

СПАРТАК: Фигейредо, Карамоко, Сиера, Луан, Белоусов, Митев, Руменов, Васев, Микелс, Евандро, Марио 

ЛОКО: Любенов, Диас, Кацаров, Малембана, Ненов, Франко, Милошев, Райнов, Вутов, Франса, Бакалов

НАЧАЛО :15:00 часа 
СТАДИОН : " Спартак ", гр. Варна 
СЪДИЯ : Станислав Тодоров

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР