Спартак Варна и Хебър играят при 0:1 в мач от

...
Спартак Варна и Хебър играят при 0:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Спартак Варна - Хебър 0:1, Търтов откри със старта на втората част

Спартак Варна и Хебър играят при 0:1 в мач от групата на изпадащите на efbet Лига. Двубоят е с начален час 18:00 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще наблюдава за вас всичко най-интересно към конфликта минута по минута.

Първи прецизен удар в мача пристигна в 4-ата минута  - Микелс се освободи от Николаев и стреля в близкия ъгъл, само че Дебърлиев се намеси. Седем-осем минути по-късно Хамдиев отвърна с удар, само че не изключително рисков.

След едвам четвърт час наставникът на пазарджиклии Любослав Пенев бе заставен да направи промяна - Анте Живкович се контузи и на мястото му влезе Лорен Марузин.

Спартак разтресе гредата в 28-ата минута! Удар на Ивееш бе избавен с тъга от Дебърлиев, след което Баланюк бе открит от Евандро на чиста позиция, на единствено 4-5 метра от вратата. Украинецът обаче не съумя да означи, а прати топката в напречния дирек.

Баланюк можеше да се реваншира съвсем мигновено за пропуща. Той напредна в половината на " гробарите ", но последният пас му изневери и Микелс не съумя да догони подаването му в обстановка двама на един. Минути по-късно Бен Карамоко се размина с хубаво центриране.

По-малко от две минути трябваха на Хебър, с цел да вкара през второто полувреме. Марсел разтегли наляво към Търтов, който отстрани двама и приключи сполучливо във вратата на Фигередо за 0:1.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР