Спартак Плевен победи Левски във втория кръг от НБЛ, ето

...
Спартак Плевен победи Левски във втория кръг от НБЛ, ето
Коментари Харесай

Димитър Маринчешки: Левски е доста приличен отбор

Спартак Плевен победи Левски във втория кръг от НБЛ, ето по какъв начин капитанът на домакините Димитър Маринчешки разяснява триумфа. 

" Смятам, че ги пречупихме с по-голямата ни ротация. Накрая запазихме експанзията в отбрана или може би я вдигнахме дори малко. Това ни оказа помощ да спечелим мача. Левски е много порядъчен тим на фона на това, че са с по-ниски финансови благоприятни условия. Новите попълнения са им положителни, несъмнено. Радвам се, че спечелихме, тъй като бяха пристигнали доста хора. Искам особено да им благодаря за поддръжката. Може би първоначално имаше малко прибързаност и раздразнителност при нас, само че след това към този момент се оправихме.
 Спартак оглави елита след победа над Левски, Чернокожев наказа някогашния си тим Спартак оглави елита след победа над Левски, Чернокожев наказа някогашния си тим
Имаме ротация, считам, че сме сносно формиран тим и считам, че това ще е методът, по който би трябвало да печелим. Главно със отбрана, с изморяване и с изкривяване на другите тимове. “, съобщи опитният баскетболист. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР