Спартак II (Варна) надви у дома Дунав II (Русе) с

...
Спартак II (Варна) надви у дома Дунав II (Русе) с
Коментари Харесай

Спартак II победи Дунав II с автоголове

Спартак II (Варна) надделя вкъщи Дунав II (Русе) с 3:1. Двубоят е от 14-ия кръг на Североизточната Трета лига. Домакините два пъти извършиха една дузпа, само че не доближиха до гол. Съперникът обаче им оказа помощ с два автогола. Първата половина от мача протече равностойно. 
 Ивайло Кирилов: Да се види до каква степен са в развиването си Ивайло Кирилов: Да се види до каква степен са в развиването си
В 30-ата минута Георги Петков нахлу в полето на варненци и с шут по диагонала изведе русенския отбор напред в резултата. С гол пасив, спартаковци започнаха по-активно второто полувреме. В 66-ата минута настана блъсканица пред вратата на Дунав и Преслав Банков насочи топката във вратата на тима си – 1:1. В 73-ата минута рефера отсъди дузпа за нарушаване против Стефан Стефанов. Светослав Николов стреля от бялата точка, само че русенския вратар Даниел Николов избави. 

Съдията обаче даде знак 11-метровия удар да бъде изпълнен още веднъж. Стражът на Дунав за повторно излезе победител от дуела с варненския играч. В 82-ата минута Стефанов направи следващ пробив, центрира, топката се удари в русенския капитан Преслав Папарков спря в мрежата на Дунав за 2:1. Накрая влезлия като запаса Баръш Николаев се вряза в наказателното поле и с удар по диагонала вкара третия гол за Спартак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР