Спането в поза чапла се характеризира с това, че ръцете

...
Спането в поза чапла се характеризира с това, че ръцете
Коментари Харесай

Какво разкрива позата за спане

Спането в поза чапла се характеризира с това, че ръцете на спящия са под равнището главата, без значение дали е по тил или по стомах, единият му крайник е обтегнат, а другият е сгънат.

Това е удостоверение, че индивидът е непредсказуем и придирчив. Той се поддава на разнообразни настроения и реагира на една и съща обстановка според от моментното си въодушевление.

Отворената поза е присъща с това, че човек спи по тил, с ръце, които са надалеч от главата, гърдите и корема. Краката са леко сгънати, което издава устрема на този човек към ред.

Кралската поза е присъща за водачите. Ръцете лежат около тялото, краката са леко разтворени, без да са разкрачени. Такъв човек е акуратен, съвсем буквоядец.

 Какво разкрива позата за спане

Позата боец, при която цялото тяло е изпънато, с ръце компактно прибрани в профил, е присъща за уравновесени, виновни и взискателни даже към себе си хора.

Позата на ембрион издава, че човек има проблеми с общуването. Понякога тази поза алармира за проблеми в стомаха, сърцето и предизвестява за простуда.

Така спят хората, които не могат да осъществят своя капацитет. Те са потайни, не се доверяват даже на околните си другари, само че постоянно са подготвени да оказват помощ на човек в потребност.

Хората, които спят по стомах, са по-инициативни и открити от тези, които спят в ембрионална поза. Но те също са потайни и желаят да скрият персоналния си живот от близките.

Такива хора не обичат изненадите и от време на време в устрема си към ред и провеждат стигат до формализъм. Ако не спите в тази поза, само че в последно време се събуждате по стомах, може да имате стомашни проблеми.

Ако спите с ръце и крайници, които са като разхвърляни в разнообразни направления, това значи, че сте недисциплинирани и сте склонни да закъснявате. Трудно ви е да завършите започнатата работа.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР