< Трудни приятелства се създават в поп фолка < И няма как да

...
<
Трудни приятелства се създават в поп фолка
<
И няма как да
Коментари Харесай

Десислава драпа за прошката на Азис!Ето защо се изпокарали

< Трудни другарства се основават в поп фолка
< И няма по какъв начин да има такива тук-там, където водеща роля има конкуренцията. Но въпреки всичко съществуват, колкото и да са сложни. За това показа ангелогласната Десислава. Певицата имаше сложна борба с килограмите, поради което отнесе крепък хейт от почитатели в мрежата.
< Блондинката призна, че в действителност в поп фолка другарствата са сложни, само че не са невъзможни.
< „ Трудно е да каже, че имам доста положителни другари от поп фолка. Причината е, че все сме по придвижване, по участия  и рядко се засичаме. Но въпреки всичко с някои сме по-близки, с други не толкоз. Не може постоянно да се срещаме, с цел да се опознаем и да създадем другарства, които да са трайни и огромни. Въпреки че за мен това е допустимо, даже при нашия забързан метод на живот “, съобщи Десислава.
< Певицата призна, че връзките й с Азис били на приливи и отливи.
< „ Ами той не стопира да ме кори, че все си пипвам дребни момчета за мъже. И ме наставлява, че ме били употребявали. Аз пък се дразня  и му давам отговор, че не ми е татко да ми дава звук в живота. И да огледа себе се, неговите половинки да не би да са милиардери. И те го употребяват, за пари и популярност “, изясни повода за различията й с Краля на поп фолка.
< Но увери, че с днешна дата са в прелестни връзки. И ще го предложения на вечеря, с цел да го омилостиви изцяло.
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР