Сп. Пари мач се защити от обвиненията, че е ретуширало

...
Сп. Пари мач се защити от обвиненията, че е ретуширало
Коментари Харесай

Никола Саркози се оказа по-висок от Карла Бруни на корица на списание

Сп. „ Пари мач ” се отбрани от обвиняванията, че е ретуширало фотография на корицата си, на която някогашният френски президент Никола Саркози е по-висок от брачната половинка си Карли Бруни, оповестиха Франс прес и ДПА.

 
El expresidente francés Nicolas Sarkozy mide alrededor de 1,66 metros. Y su esposa, la cantante Carla Bruni, está en los 175 centímetros. Pero viendo esta portada nadie lo diría
— EL PAÍS (@el_pais)
" Снимката не е ретуширана, с цел да може Никола Саркози да наподобява по-висок от Карла Бруни на корицата на " Пари мач " тази седмица ", се споделя в качено в интернет официално съобщение на списанието.
 
Снимката провокира занимателни и подигравателни мнения в обществените мрежи. " Някои сметнаха за учудващо да видят, че Никола Саркози е по-висок от Карла Бруни ", се добавя в официалното съобщение. " Пари мач " разясни, че по време на фотосеанса в края на месец юни двойката е била снимана на разнообразни места в дома й в Париж, в това число на външни стълби.

На определената за корицата фотография Саркози е застанал едно ходило по-високо в съпоставяне със брачната половинка си, прецизира списанието.
 
Бившият френски президент наскоро разгласява биографична книга, озаглавена " Страсти ". В нея той разказва политическата си кариера и персоналния си живот, по-специално срещата си с Карла Бруни. Никола Саркози отбелязва, че за него тази среща е най-важната в живота му.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР