Соцлидерът Корнелия Нинова обяви, че структури на АБВ се връщат

...
Соцлидерът Корнелия Нинова обяви, че структури на АБВ се връщат
Коментари Харесай

Отцепници от АБВ искат пак в БСП

Соцлидерът Корнелия Нинова разгласи, че структури на АБВ се връщат в Българска социалистическа партия. По думите й в годините обратно от Българска социалистическа партия са се отделяли хора, с цел да основат партии, поради което левицата е била раздробена и по-слаба. " Днес в Благоевград слагаме началото на противоположния развой, тъй като структурите на АБВ в региона обявиха предпочитание да изоставен партия АБВ и тези, които са били членове на Българска социалистическа партия, да си възстановят участието, а тези, които не са били членове на Българска социалистическа партия - желаят да станат такива ", заяви Нинова в Благоевград.

Червената лидерка акцентира, че това не е еднократен акт, а има декларирани такива планове и в още 4-5 области в страната от структури на АБВ, " Движение 21 ", партия " Зелените " и други.

" Радвам се, че макар комплицираните ни връзки с АБВ в годините, се стигна до този миг. Обединява ни обща цел, общата ни лява политика, общите ни визии по какъв начин би трябвало да се промени ръководството на страната, с цел да докара до по-висок стандарт на живот на хората. Отваряме вратите на Българска социалистическа партия необятно за всеки, който споделя нашите политики и подготвеност да предложим опция ", сподели още Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР