Соцлидерът Корнелия Нинова излезе с ултиматум към премиера Бойко Борисов

...
Соцлидерът Корнелия Нинова излезе с ултиматум към премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Нинова с ултиматум към Борисов: Ще му повярвам, ако утре МС изтегли конвенцията

Соцлидерът Корнелия Нинова излезе с ултиматум към премиера Бойко Борисов - ще му повярва, че се отхвърля от Истанбулската спогодба, както съобщи в тв изявление, в случай че на следващия ден държавното управление реши да я изтегли от Народно събрание, написа Канал3.бг.

" Преди седмица Борисов излъга, че отдръпва Истанбулската спогодба ", констатира водачът на Българска социалистическа партия пред медиите. Конвенцията освен че не е оттеглена, а е разпределена по комисии, а дори в някои от тях към този момент е гледана, подсети Нинова. И изрази удивление от изказванието му, че първо ще търси консенсус за нея в Народното събрание.

" Не зная какъв консенсус търси. Ние имаме своята позиция срещу конвенцията и тя няма да се промени ", зарече се председателката на соцпартията.

" Ще повярваме в думите му, че ще я отдръпна, в случай че на следващия ден на съвещание на Министерски съвет държавното управление реши да отдръпна импортираната в Народното събрание Истанбулска спогодба. Всичко друго би било залъгване на хората,

за усмиряване на публичното мнение и за туптене на топката, до момента в който се търси някакъв фиктивен консенсус ", отсече Корнелия Нинова.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР