Социологията ще продължава да показва електорални щети за партиите в

...
Социологията ще продължава да показва електорални щети за партиите в
Коментари Харесай

Политологът Слави Василев: Бойко Борисов е незаобиколима фигура за съвременния политически живот

" Социологията ще продължава да демонстрира електорални вреди за партиите в ръководещата коалиция. Тези за Политическа партия не ме изненадват. Какво мислят хората - това няма да промени курса на държавното управление, а той ще е по-продължителен от предстоящото. Политическа партия и ГЕРБ стартират да се спогаждат, тъй като ползите на двете партии този кабинет да продължи да съществува са повече от ползите им да скапват обединението ", съобщи пред БНР анализаторът Слави Василев. 
И добави, че Бойко Борисов е безусловно незаобиколима фигура за актуалния политически живот, по тази причина държавното управление ще продължи да съществува, до момента в който той има интерес да го крепи на власт. 
" Той е модерният Тодор Живков и знае по какъв начин да си играе картите. Хем взе участие във властта, хем не се цапа от нея, прехвърляйки отговорността на Политическа партия... Личният му интерес е обвързван с медийното успокоение, което би трябвало да си обезпечи, а не толкоз с постовете. Той явно желае да си обезпечи конституционно успокоение до степен, в която евентуалната архитектура на новата правосъдна система да му обезпечи мир ". 
Според анализатора ползата на Политическа партия е да ръководят. 
В предаването " 12+3 " Василев разяснява още, че действителният контрапункт на Борисов е президентът Румен Радев, а не Кирил Петков: 
" Кирил Петков и Асен Василев отидоха да употребяват властта с Бойко Борисов, с Делян Пеевски. Единственият вероятен контрапункт е Радев и те го го употребяват като боксова круша, изключително Политическа партия ", заключи той. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР