Социологът Първан Симеонов и актьорът Тончо Токмакчиев коментираха в предаването

...
Социологът Първан Симеонов и актьорът Тончо Токмакчиев коментираха в предаването
Коментари Харесай

Тончо Токмакчиев: След Парк де Пренс Дидие Дешан стана световен шампион, а неговите български набори шампиони на маса

Социологът Първан Симеонов и артистът Тончо Токмакчиев разясниха в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия разясниха обстановката в българския футбол, както и .

" Ако това нещо се беше случило на стадиона, то отново щеше да бъде нападателно. Не съм почитател на демонизацията и на целия този линч. Вероятно погледната от близко нещата в ръководството на БФС не са такива, каквито ги виждаме ние ", коемнтира Симеонов.

Според него, в случай че " трикольорите " се бяха показали по-добре в последните си квалификационни срещи, нямаше да се стигне до сходен тип митинги.

" Вероятно, в случай че националният ни тим не беше позволил голове в добавеното време в последните няколко мача, евентуално в този момент щяхме да приказваме за разнообразни неща. Все отново 18 години са доста време. Трябва да има някакво проветряване ", сподели още той.

Изявеният последовател на ЦСКА - Тончо Токмакчиев направи съпоставяне с поколенията на Франция и България по време и след именития мач сред двете национални гарнитури на " Парк де Пренс " преди тъкмо 30 години.

" От сутринта чувам тематиката с митингите. Как можахме отпреди 30 години от " Парк де Пренс ", в случай, че този човек, който беше воин на моето потомство и тези хора. Сега нашите деца ги ненавиждат. Явно през тези 30 години нещо се е случило и ние сме го изтървали. Защото селекционерът на Франция Дидие Дешан е първенец и вицешампион като треньор. Една част от нашето потомство са международни и вицесветовни първенци по кючеци и по седене на маси ", сподели Токмакчиев.

Вижте целия диалог във видеото.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР