Социологът от Алфа Рисърч Геноваве Петрова и политологът Даниел Стефанов

...
Социологът от Алфа Рисърч Геноваве Петрова и политологът Даниел Стефанов
Коментари Харесай

Анализатори: И двете формации ще претърпят негативи, ако не успеят да сглобят нов кабинет

Социологът от " Алфа Рисърч " Геноваве Петрова и политологът Даниел Стефанов разясниха в ефира на " Добро утро, Европа " идното в понеделник връчване на мандата за нов кабинет на ГЕРБ-СДС от президента, както и какво следва в политиката идните месеци.

 

 
Основната задача на ръководството е да осъществя избрани политики, що се отнася до това не сме чували несъгласия към това, а са по отношение на кадровите назначения. С повече взаимно изнудване, само че като цяло ще намерят решение. И ПП-ДБ, и ГЕРБ-СДС, си дават ясна сметка, че в случай че не излъчат държавно управление след тези договаряния, ще се отрази и за двете обединения в отрицателен проект. 
Геновева Петрова, социолог " Алфа Рисърч "
Един от значителните проблеми пред договарянията, че не можаха да изработят съглашение през последните 10 месеца, с цел да се изясни за какво е такава структурата в ръководството, тя беше под непрекъснато напрежение някъде да се счупи. В момента всички тези неща плюс концепцията да има промяна на министри в кабинета, изправят ръководещите пред сложни решения.  Министрите би трябвало да са наясно оттук насетне, че ще бъдат подкрепяни от разнообразни болшинства. 
Даниел Стефанов, политолог

Целия диалог във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР