Социологът доц. Петър Чолаков смята, че премиерът акад. Николай Денков

...
Социологът доц. Петър Чолаков смята, че премиерът акад. Николай Денков
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Николай Денков трябва да внимава какво приказва

Социологът доцент Петър Чолаков счита, че министър председателят акад. Николай Денков би трябвало да се изрича по-обрано.

" Бойко Борисов се пробва да влезе в ролята на съдия, с един по-строг звук към държавното управление. По отношение на политическата интерпретация - когато има митинг против държавно управление, то няма по какъв начин да няма политически измерения. Оттам нататък би трябвало да се внимава в риториката. Аз като чух, че акад. Денков ги назовава терористи, помислих, че е лапсус. Че ги назовава трактористи. Човек би трябвало да внимава като приказва. Да се изяснява, че това било шантаж....от 60 000 земеделци, 100-ина индивида са тези едрите производители, а останалите са по-скромни като благоприятни условия. В България си е капитализъм. Ние някой като има пари го упрекваме, че е национален грабител. Едните са национални изедници, които стачкуват, а тези, които са държавно управление са в ролята на Робин Худ. Ама кой е Робин Худ - Бойко Борисов ли е Робин Худ с аферата " Барселона ", Делян Пеевски ли, Ахмед Доган ли? Човек би трябвало да внимава като ги приказва тези работи. Бих предложил на Денков малко по-обрано да се изрича, тъй като ще има и други митинги ", сподели той в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Не мисля, че този митинг ще бъде препъни камък за държавното управление, даже мисля, че ще консолидира силите, които са във властта. Трябва да има съдружно съглашение. Това, което ще бъде на процедура, ще е откакто минат изборите. Мисля си, че всяка една от детайлите на сглобката ще има интерес да се показа добре на локалните избори. Ще има действителна конкуренция. Особено в огромните градове. Ако някой е решил самичък да се простреля в крайници, поставяйки претенденти, които ще разделят електората, си е негов проблем ", съобщи още Чолаков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР