Социалното напрежение трябва да ескалира, за да се стигне до

...
Социалното напрежение трябва да ескалира, за да се стигне до
Коментари Харесай

Буруджиева: Властта не дава знак, че сериозно се занимава с антикризисни мерки

" Социалното напрежение би трябвало да ескалира, с цел да се стигне до предварителни избори. Да забележим дали държавното управление ще води натоварен разговор с бизнеса. То не дава знак, че съществено и интензивно се занимава с ограничения за понижаване на резултата от рецесиите ". Това съобщи политологът доцент Татяна Буруджиева за " Твоят ден " по NOVA NEWS.

По думите ѝ държавното управление е закъсняло с ограниченията, които да озаптят инфлацията. " Налага се обществено да им се каже кои са незабавните ограничения. Да се мисли какво ще вършим като свърши войната и всичко утихне. Също по този начин и да има диспути в обединението за наложените наказания ", споделя тя. По проблема със статута на бежанците политологът счита, че би трябвало да има по-добра интеграция в обществото.

" Впечатлението е, че властта не знае по какъв начин да осъществя и комуникира положителните хрумвания. Това значи отвращение да схванат народа и потребностите му ", означи тя. И посочи, че на последващи избори електоралната картина ще се промени, а радикалният избор няма да е единствено на пикове.

Според анализатора Нидал Алгафари властта е извадила късата клечки и не са готови да се преборят с рецесиите. " Те са момчета, които още шляпат. Нямат нужния административен и политически опит, с цел да се оправят. Не знаят по какъв начин да работят и да минават през рецесии. Дори и да пробват нещо да създадат, не могат да го обяснят на хората. Никой не желае да има властта и да има предварителни избори. Напълно е допустимо ", разяснява той. И добави, че политики, сходни на " Възраждане " с експанзия и привличане на внимание, са на улично-махленско равнище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР