Социалният министър Бисер Петков коментира току що в Здравей, България

...
Социалният министър Бисер Петков коментира току що в Здравей, България
Коментари Харесай

Току що в ефира: Бисер Петков разкри горещи подробности за луксозната командировка на Росица Димитрова

Социалният министър Бисер Петков разяснява одеве в „ Здравей, България ” прословутата първокласна командировка на някогашната му подопечна Росица Димитрова в Съединени американски щати.

Петков бе запитан и няколко пъти от водещия Виктор Николаев кой е вторият зам.-министър с сходна командировка в чужбина, само че отхвърли да назове името му.

Ето какво съобщи Петков:



„ Моята оставка е подадена, тя е при премиера, от неговата воля зависи дали ще бъде призната.

Съжалявам за оставката на Росица Димитрова, тя стана почтена жертва на обстановката. Съжалявам, че не е в политическия кабинет, тъй като е експерт.

Правото на зам.-министри да употребяват бизнес класа при пътешестване над 5 часа е регламентирано в наредбата по командировки и специализации в чужбина. Трябваше в къс период госпожа Димитрова да бъде командирована за присъединяване в конференция на високо ниво на Организация на обединените нации. Между 4-6 юни беше готова докладната и проведено пътуването. След случилото ще моля да се промени самата разпоредба и да се изключи това право за прилагане на бизнес класа.

Що се отнася да другия зам.-министър, който е бил на сходна командировка, не мога да кажа нито цена, нито името на съответния зам.-министър. Не мисля, че това е тематиката, която да обсъждаме сега. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР