Социалният министър Бисер Петков дойде лично при палатката на майките

...
Социалният министър Бисер Петков дойде лично при палатката на майките
Коментари Харесай

Социалният министър посети палатковия лагер на майките на деца с увреждания

Социалният министър Бисер Петков пристигна персонално при палатката на майките пред Народното събрание, с цел да им каже, че Законопроектът за хората с увреждания през днешния ден е одобрен от Министерски съвет. Така се извършва задължението за приемане на законодателството за хората с увреждания, стихотворец в Плана за деяние, подписан на 9 октомври, означи той.

 © Българска телеграфна агенция
Разписаните дати досега прецизно са спазени. В петък законопроектът ще бъде в Народното събрание и ще продължи неговото разглеждане, дружно със Закона за персоналната помощ.

Законопроектът, одобрен през днешния ден от Министерски съвет, е във тип, който беше подсилен на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания, на който майките участваха, увери министър Бисер Петков.
 Правителството утвърди плана на Закона за хората с увреждания Правителството утвърди плана на Закона за хората с увреждания
Социалният министър Бисер Петков разгласи, че държавното управление е приело проектозакона за хората с увреждания. Закон, по който се работи от 5 месеца и който...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР