Социалните мрежи се превърнаха в изключително доходоносен бизнес за редица

...
Социалните мрежи се превърнаха в изключително доходоносен бизнес за редица
Коментари Харесай

Новият рекорд на Скалата

Социалните мрежи се трансфораха в извънредно рентабилен бизнес за редица звезди, а профилите им - в място за реклама на разнообразни компании, подготвени да платят крупни суми, с цел да стигнат до милионите почитатели.

Доскоро Кайли Дженър бе звездата, която печели най-добре единствено от една обява в Instagram, където има над 183 милиона почитатели. Но обществената мрежа към този момент има своя нов крал и това е Дуейн Джонсън.

Скалата стана най-високоплатената персона в Instagram, която умерено може да желае най-малко милион $ , с цел да популяризира даден артикул или услуга със фотография в профила си. Той детронира Дженър и по брой почитатели - над 178 милиона.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Юни 27, 2020 в 2:37 PDT

Класацията е направена от Hopper HQ, които взимат поради както броя почитатели, по този начин и мненията и харесванията на изявленията, които също са значими за рекламодателите и за това каква сума за подготвени да дадат.

Хонорарите от реклами, които звездите прибират, не се огласяват обществено, по тази причина и не можем да знаем какъв брой тъкмо е прибрал Скалата за последните месеци, само че е ясно, че сумата не е по никакъв начин дребна. А зад него и Кайли (986 хиляди за пост) се подреждат Кристиано Роналдо (889 хиляди за пост) и Ким Кардашиян (858 хиляди) , предава BBC.
 Дуейн Джонсън, щерка му Жасмин и по какъв начин го изненада за Деня на бащата
Как дъщерята на Дуейн Джонсън го изненада

Сладурска работа

По-рано тази година Дуейн Джонсън бе разгласен и за най-високоплатеният артист в света, като за 2019 година е спечелил 90 милиона $ , преди облагането им с налози. И не остава място за никакво подозрение, че кариерата му е в своя връх тъкмо в този момент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР