Социалните мрежи са определено място за изразяване, но понякога някои

...
Социалните мрежи са определено място за изразяване, но понякога някои
Коментари Харесай

Инфлуенсърка направи немислимото на погребението на собствения си баща

Социалните мрежи са несъмнено място за изложение, само че от време на време някои хора прекаляват с инфомацията и фотосите, които споделят. Точно това е направила задгранична инфлуенсърка, която обаче бързо съжали за глупавите си дейности и даже изтри профилите си, пишат от LadBible.

Джейн Ривера театралничи пред камерата, само че не на някое светско събитие, не в Only Fans или на някое друго място, а до отворения ковчег на татко си с думите: " Една пеперуда отлетя. Почивай в мир, Папи, ти беше най-хубавият ми другар. Добре изживян живот ".

Виж още: Даниел на Симона Загорова отвръща на удара след раздялата, ето какво направил

Daily Mail прибавят, че тя е присъединила и хаштага #dadless в обявата си. На серията от осем фотоси тя е усмихната, до момента в който гледа за последно татко си. Джейн явно е считала, че по този метод отдава респект на татко си и е решила да показа фотосите в Instagram, само че е сбъркала надълбоко.

Много от почитателите на Джейн нарекоха дейностите ѝ недомислени, неуместни и извънредно отблъскващи и гадни, тъй като обществената мрежа не е място за сходни фрагменти. Други са скандализирани, тъй като множеството хора не биха посмислили за фотосесия и поза, когато минава през сходен сложен интервал.

Виж още: Защо J Balvin остана без последния си клип и по какъв начин провокира политически скандал

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР