Социалните мрежи прегряха от снимка на 3-годишно момиченце, което пафка

...
Социалните мрежи прегряха от снимка на 3-годишно момиченце, което пафка
Коментари Харесай

3-годишно дете пафка марихуана

Социалните мрежи прегряха от фотография на 3-годишно момиченце, което пафка джойнт. Потресаващият кадър качил на стената си във Facebook един от добре познатите фенове на дрогата в крайдунавския град Богомил Илиев, известен измежду локалните с прозвището си Боко. На нея ясно се вижда, че в някаква мизерна стая, натъпкана с отпадъци, детето е захапало ръчно свита цигара, която най-вероятно е с марихуана.

Всъщност профилът на 22-годишния ром е най-безцеремонна реклама на кефа и изгодата от използването на опиати. Той самият се е щракал доста пъти до момента в който си свива марихуана и пуши. И се показва като човек, който обича трева и сгодна жена, написа "Монитор ".

А преди към три седмици Боко съобщи за вестник „ Козлодуй днес”, че съгласно него развъждането и използването на канабис в България би трябвало да се легализира като призна без да се тормози, че той постоянно използва трева.

„ Понеже в този момент е нелегално, в случай че се легализира, ще е доста по-добре. Пуша, когато имам каквито и да било болки. Много пъти съм пушил поради това, че съм си чупил ръцете два-три пъти и тревата успокоява болките. Когато съм нервозен, за унищожаване на напрежението и поради ей такива работи пуша “, споделя пред медията Боко. А по-късно добавя, че има и хора, на които това не им понася: „ На някои хора, като пушат трева, им въздейства като суматоха, като параноя, разбирате ли, не им понася на всички хора”, разкрива познавачът. После споделя, че „ по другите страни съществуват по този начин наречените кофи шопове, които са легализирани и можеш да си пушиш. То е място за легална продажба на леки опиати, такива като марихуана и хашиш”. А на въпрос, какво би направил, в случай че откри поле със засадено канабис, той дава отговор: „ Ако открия морава, засадена с канабис, какво ще направя ли?! Хм… Ще я обера, стига да няма защита и да няма хора”.

Досега почитателите на Боко в обществената мрежа и органите на реда, очевидно не са се впечатлявали от това, че той обществено показва влечението си към опиатите. Но след публикуването на фотографията с дребното момиченце с цигара в устата, Facebook изригна с лавина от гневни мнения. В някои от тях се твърди, че Боко и брат му освен пушат, само че са и дилъри на дрога и е извънредно време полицията и прокуратурата да се самосезират. Това очевидно е стреснало Боко. Постът му с момиченцето от вторник към този момент не е забележим на стената му. Но има хора, които са създали скрийн шот на екрана и популяризират фотографията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР