Социални плащания (като осигуряването на новите, преизчислени и по-високи пенсии

...
Социални плащания (като осигуряването на новите, преизчислени и по-високи пенсии
Коментари Харесай

Каримански хвърли бомба: Покриваме ръста на пенсиите с евросредства

Социални заплащания (като обезпечаването на новите, преизчислени и по-високи пенсии - б.р.) се вършат със средства от Плана за възобновяване и резистентност, разкри съветникът на финансовата служебна министърка Росица Велкова и някогашен народен представител от Има Такъв Народ Любомир Каримански. Той съобщи в ефира на Би Ти Ви още, че хазната била в обичайно положение и изказванията на гербери като ексфинансовия министър Кирил Ананиев, че е пробита и страната е пред банкрут, били прекомерно пресилени. 

Иначе във връзка спекулациите, че Каримански, дружно с куп до неотдавна правилни на Слави Трифонов кучета, го напуснали, провалилият се кандидат-шеф на Българска народна банка съобщи, че той въобще не е бил член на партията. А с Дългия се чували постоянно - последно в деня на изборите 2 октомври.

„ Аз не съм от „ ИТН “, аз бях от гражданската квота единствено. Все отново изборите завършиха “, посочи финансистът. 

В момента той е консултант на служебния финансов министър Росица Велкова. При нови избори не би се кандидатирал за депутат, тъй като не вижда политически формат, който може да го притегли.

„ Не бих споделил, че ме е разочаровала с нещо „ ИТН “. Напротив, аз извървях своя път, дадох каквото мога. Гледали сме и сме вървели в една посока “, сподели още някогашният национален фаворит. 
ТЕМА преди 27 минути 565 преди 5 дни 2603 преди 5 дни 850
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР