Социалната работничка сама падна до бюрото и се удари. Нищо

...
Социалната работничка сама падна до бюрото и се удари. Нищо
Коментари Харесай

Циганката, която нападна социална работничка в Бургас с безумно обяснение за агресията си

Социалната работничка сама падна до бюрото и се удари. Нищо й нямаше. Тя ме хвана за косата и аз я хванах за косата, просто две дами се бихме - това беше! Това са единствено част от безумните пояснения на циганката Иванка, която атакува и преби обществена работничка в Бургас, тъй като трябвало да връща пари.
В предаването "Ничия земя " Даниела Тренчева се срещна с 27-годишната многодетна майка от ромския квартал "Победа " в Бургас. Една история от първо лице, при която борбата със обществените минава през физическата победа на личността.
"Нормално ли е за 250 лв. да набиеш човек? Дали гладът, студът и шансът да се родиш в квартал "Победа " са задоволителни оправдания да "победиш " обществените? Търсим генезиса на агресивността. Търсим и питаме дали мястото е отговорно или пък хората, които живеят там?! Чувството за безотговорност е по-силно от дрогата, споделят хора, които цялостен живот са правили закононарушения... 

A ромският квартал "Победа " явно е Ничия земя, а на нея саморазправите стигат до мъчителни побоища, които ескалират до междуетнически гърмежи... "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР