Социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram се извини в

...
Социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram се извини в
Коментари Харесай

Instagram се извини за изтегляне на плакат на Алмодовар

Социалната мрежа за шерване на фотоси Instagram се извини в сряда, откакто изтегли изображения на афиш за новия филм на испанския режисьор Педро Алмодовар, притежател на " Оскар ", който демонстрира зърно на женска гръд с капка мляко.

Това провокира разногласия и Instagram промени позицията си. „ Първоначално премахнахме няколко случая на това изображение поради нарушение на разпоредбите ни против голотата “, сподели представител на Фейсбук пред AФП. „ с цел да позволим голота при избрани условия, в това число когато има явен живописен подтекст. Затова възстановихме изявления, споделящи плаката за кино лентата на Алмодовар в Instagram, и в действителност съжаляваме за породеното комплициране. “
 Пенелопе Круз с основна роля във филм на Алмодовар за майчинството Пенелопе Круз с основна роля във филм на Алмодовар за майчинството
Вече излезе тийзър от новия филм на Педро Алмодовар „ Madres paralelas ”, в който основната роля се извършва от Пенелопе Круз...

Испанският дизайнер Хавиер Хаен, който е основал афиша, се появи с обява в мрежата, казвайки: „ Трябва да се срамувате от себе си, Instagram “.

Той съпровожда текста със фотография на екрана на известие, което е получил от Instagram в понеделник, в което се показва, че изображението е свалено, тъй като нарушава разпоредбите на мрежата.

Плакатът за „ Паралелни майки “ демонстрира черно-бяло изображение от близко на зърното на женска гръд с капка мляко, което симулира плачещо око и е сложено на червен декор.

Силният онлайн спор сподели, че някои пазят изображението като артистично, до момента в който други споделят, че е " прекомерно детайлно “.
 Новият филм на Алмодовар ще открие фестивала във Венеция Новият филм на Алмодовар ще открие фестивала във Венеция
Новият филм на испанския режисьор Педро Алмодовар " Madres paralelas " ще открие 78-ия кино фестивал във Венеция. Както беше оповестено д...

че е прекомерно ревнив при премахването на фотоси, включващи голота.

От продуцентската компания на Aлмодовар отказали да разясняват случилото се пред Франс прес.

С присъединяване на една от обичаните актриси на Алмодовар, Пенелопе Крус, " Паралелни майки " ще открие тазгодишния кино фестивал във Венеция, който ще се организира от 1 до 11 септември.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР