Социалната мрежа за споделяне на снимки и видеа Instagram обяви,

...
Социалната мрежа за споделяне на снимки и видеа Instagram обяви,
Коментари Харесай

Instagram започва борба с фалшивите харесвания

Социалната мрежа за шерване на фотоси и видеа Instagram разгласи, че ще предприеме ограничения против подправените лайкове и мнения и манипулиранията на броя почитатели .

" В последно време следим, че профили употребяват странични приложения, с цел да усилват изкуствено аудиторията си. Всеки ден хората влизат в Instagram, с цел да получат същински прекарвания, в това число откровена връзка. Наша отговорност е да подсигуряваме, че тези прекарвания няма да бъдат нарушени от неавтентична интензивност ", пишат от компанията в своя блог.

Instagram ще уведомява притежателите на профили за премахването на поставените автоматизирано лайкове, следвания и мнения. На тях ще им бъде препоръчано да трансформират своята ключова дума, с цел да не могат повече страничните приложения да употребяват техните данни.

Приложението започва през октомври 2010 година и в началото бе предопределен единствено за мобилните устройства на компанията Apple. От април 2012 година Instagram е налично и за потребителите на платформата Android. Тогава Фейсбук купи платформата за 1 милиарда $.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР