Социалната мрежа X, известна до скоро като Twitter, започна да

...
Социалната мрежа X, известна до скоро като Twitter, започна да
Коментари Харесай

Социална мрежа започна да таксува новите си потребители

Социалната мрежа X , известна до скоро като Twitter, стартира да таксува новите си консуматори в Нова Зеландия и Филипините за потребление на главните функционалности на платформата. Крайната цел е да се вкара годишна такса за всички нови консуматори в международен мащаб .

Съгласно пробния интервал новите консуматори в двете страни ще би трябвало да заплащат надлежно към 0,75 и 0,85 $ всяка година , с цел да могат да разгласяват и да разясняват други изявления в X.

Тези, които откажат да платят, ще могат единствено да четат изявления, да гледат видеоклипове и да следват сметки, показаха от компанията на Илон Мъск .

„ Това ще ни помогне да се борим с ботове и спамери на X, като в същото време балансираме достъпността на платформата с дребната сума на таксата “ , се споделя в изказване на Х. Ботовете са сметки, ръководени от компютърни стратегии , а не от хора.

Годишният абонамент е най-новият в поредност от спорни промени в платформата, откогато милиардерът Илон Мъск купи „ Twitter “ предходната година за 44 милиарда $ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР