Социалната мрежа на Meta, създадена като конкурент на Twitter –

...
Социалната мрежа на Meta, създадена като конкурент на Twitter –
Коментари Харесай

Новата социална мрежа Threads вече е достъпна в България

Социалната мрежа на Meta, основана като съперник на Twitter – Threads, към този момент е налична от Европа, както и в България, сподели инспекция на Economic.bg.

В четвъртък, късно вечерта, в Instagram профила на Threads беше обявено, че приложението стартира агресия из страните на Стария континент.

„ Нямаме самообладание да дадем опция на от ден на ден хора да се свързват един с различен и да водят диалози “, пишат от обществената мрежа, като прецизират, че от лятото, когато публично започва в Съединени американски щати, приложението е работило за усъвършенстване на услугите и през днешния ден към този момент обществената мрежа може да се употребява в мобилно приложение и на компютър.



Припомняме, че още през месец юли, когато Meta пусна приложението, то завоюва над 100 милиона консуматори в Съединени американски щати, Обединеното кралство и стотици други страни за по-малко от седмица. Но не и в Европейския съюз. Приложението беше спряно поради „ идна регулаторна неустановеност “, което се смяташе за отпратка към Закона за цифровите пазари на Европейски Съюз (DMA).

От вчерашното известие в профила на Treads обаче излиза наяве, че към този момент са отстранени всички спънки за месеците, в които обществената мрежа отсъстваше от Европа.
Защо Threads се забавя в Европа?
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР