Социалната мрежа Instagram скоро ще се сдобие със AI агенти

...
Социалната мрежа Instagram скоро ще се сдобие със AI агенти
Коментари Харесай

И Instagram ще има свои AI агенти

Социалната мрежа Instagram скоро ще се снабди със " AI сътрудници " или чат-ботове, твърди известен разработчик и експерт по назад инженерство. 

Чат-ботовете ще могат да дават отговор на въпроси и да дават препоръки, като ще са налице близо 30 " персони ", с които ще можем да си споделяме.

Ще можем и да каним чат-ботове в диалози с други хора.

Марк Зукърбърг още през февруари разгласи, че Meta работи върху " персони " с изкуствен интелект за Instagram, Messenger и WhatsApp.

Чатботове с изкуствен интелект към този момент се появяват във всевъзможни стратегии - от елементарни чатове като Skype, през браузъри като Bing, и даже в приложения за обработка на текст или изображения.

Изкуственият разсъдък като цяло навлиза в доста от главните софтуерни пакети на огромни компании - Photoshop към този момент може да добавя фотоси с AI с впечатляващи резултати, стратегиите за видеообработка разпознават глас и генерират надписи, а стратегиите за аудиообработка са способни да клонират и генерират гласове на действителни хора.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР