Социалната мрежа Instagram пусна опция да се водят видеоразговори. В

...
Социалната мрежа Instagram пусна опция да се водят видеоразговори. В
Коментари Харесай

Instagram пусна опция за видеоразговори

Социалната мрежа Instagram пусна алтернатива да се водят видеоразговори. В препоръчаното за евакуиране обновяване ще се появят и тематични канали и нови резултати за камерата, заяви Instagram.
" С помощта на видеочата може да се поддържа връзка с другари в платформите iOS и Android, без да се употребява мобилна връзка ", се споделя в информацията, представена от БГНЕС.
В момента на потребление на видеоразговорите ще са дейни и други задания в приложението. В диалога ще могат да вземат участие до четири страни.
Тематичните канали ще дават опция бързо да се откриват в обществената мрежа изявления, които са в зоната на ползите на употребяващия мрежата. Новите резултати на камерата са създадени от американската певица Ариана Гранде, осведомителния портал BuzzFeed Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати (НБА).
Онлайн мобилната обществена мрежа, която служи за шерване на фотоси и къси видеа, бе пусната през октомври 2010 година и първо бе предопределена единствено за мобилни устройства на Apple. През април 2012 година услугата стана налична и за Android. Тогава Фейсбук купи Instagram за 1 милиард $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР