Социалната мрежа Facebook премахна видео, в което бразилският президент Жаир

...
Социалната мрежа Facebook премахна видео, в което бразилският президент Жаир
Коментари Харесай

Facebook свали видео на Болсонаро, в което твърди, че ваксинираните развиват СПИН

Социалната мрежа Фейсбук отстрани видео, в което бразилският президент Жаир Болсонаро предизвестява за хипотетична връзка сред имунизациите Covid-19 и СПИН.

Последният конфликт на крайнодесния водач със обществената мрежа, на която разчита, с цел да направи акцията си, пристигна откакто той цитира хипотетични " публични отчети " от английското държавно управление.
 Доклад: Жаир Болсонаро е правил закононарушения против човечеството Доклад: Жаир Болсонаро е правил закононарушения против човечеството
Бразилският президент Жаир Болсонаро би трябвало да бъде упрекнат в серия закононарушения поради дейностите си за справяне с пандемията от Covid...

Той твърди, че отчетите „ допускат, че хората, които са изцяло имунизирани против Covid-19, развиват синдром на добита имунна непълнота доста по-бързо от предстоящото “, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Препоръчвам ви да прочетете публикацията “, добави той, без да цитира източника на информацията му.

Това не е първия път, в който админите на мрежата смъкват видео на президента. Преди време беше открито, че той популяризира дезинформация и подбужда хората да нарушават политиките за обществено разграничаване. Това, обаче, бе първия път, в който мрежата отстранява видео онлайн - а това е крайъгълен камък на връзките му с гласоподавателите.

Бразилското сдружение на експертите по инфекциозни заболявания съобщи в изказване, че няма доказателства за някаква връзка сред имунизациите Covid-19 и СПИН.
 Австрийки екозащитници упрекват Болсонаро в закононарушения против човечеството Австрийки екозащитници упрекват Болсонаро в закононарушения против човечеството
Бразилският президент Жаир Болсонаро бе упрекнат в " закононарушения против човечеството " от Международния углавен съд (МНС) за предполаг...

Президентът сподели, че не възнамерява да бъде имунизиран против Covid-19 и се пошегува, че имунизацията може да „ ви трансформира в алигатор “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР