Социалната мрежа Facebook отменя всички, организирани събития, състоящи се от

...
Социалната мрежа Facebook отменя всички, организирани събития, състоящи се от
Коментари Харесай

Facebook отменя всички масови събития до юни 2021 г.

Социалната мрежа Фейсбук анулира всички, проведени събития, състоящи се от 50 или повече души до юни 2021 година Вместо това компанията ще бъде хазаин на събирания с подобен размер като виртуални събития, разгласи изпълнителният шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг, представен от CNBC.

„ Повечето чиновници във Фейсбук имат щастието да могат да работят продуктивно от у дома, тъй че би трябвало да позволим на хората, които нямат тази еластичност, първо да имат достъп до общи обществени запаси “, написа Зукерберг в обява във Фейсбук. „ Надявам се това да помогне за ограничение на разпространяването на Covid-19, с цел да можем да запазим нашите общности в сигурност и да се върнем още веднъж и да работим скоро. “

Служителите на Фейсбук ще би трябвало да работят от у дома най-малко до края на май, само че компанията ще разреши на чиновниците, които по някаква причина считат, че не могат да се върнат по-късно, да продължат да работят от вкъщи си „ най-малко през лятото “. Фейсбук също по този начин ще разшири политиката си за никакви бизнес пътувания най-малко през юни тази година.

„ Знаем, че множеството хора не могат да работят от у дома толкоз елементарно, колкото от офиса “, написа Зукерберг. „ Знаем също, че когато в последна сметка обществото стартира да се отваря още веднъж, ще би трябвало да се отваря постепенно и поетапно, с цел да се увери, че хората, които се завръщат на работа, могат да го създадат безвредно и да минимизираме опцията за бъдещи огнища “, написа още той.

Съобщенията на Зукърбърг са част от стъпките, които Фейсбук подхваща, с цел да отбрани чиновниците си от пандемията от ковид. /economic.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР