Социалната изолация явно не се отразява добре на част от

...
Социалната изолация явно не се отразява добре на част от
Коментари Харесай

Джейсън Деруло счупи зъб заради предизвикателство - slava.bg

Социалната изолираност очевидно не се отразява добре на част от звездите. Тъй като в Съединени американски щати към момента важат рекомендациите да не се излиза по несъществена причина, доста от известните персони се забавляват вкъщи с провокации в обществените мрежи. Така се появиха #PillowChallenge, #IStayHomeFor, #ThsirtChallenge и доста други. Приложението TikTok се трансформира в обичано на множеството хора и профили там си направиха артисти и артисти.

Социалната мрежа обаче не е за всеки. Това се удостоверява и от последното клипче на Джейсън Деруло, който се пробва да извърши едно от най-старите провокации в интернет – да ядеш царевица до момента в който я въртиш с бормашина. Досега не сме виждали човек, който да не е потърпевш от това и очевидно ще изчакаме още.

„ Виждали ли сте това? Винаги съм желал да го опитвам “, споделя Деруло на камерата преди да стартира да върти царевицата си. Всичко потегля добре, само че към края на клипа изпълнителят усеща, че нещо не е наред и стопира предизвикването. Оказва се, че звездата е съумял да си счупи един от горните зъби.

Някои от почитателите незабавно побързаха да отбележат, че това не са същинските зъби на Джейсън и че видеото е просто смешка. „ Добре, че това са фасети, нали? “, “Това не е истина. Надявам се да не е истина “, са част от мненията под видеото. Деруло не прецизира дали всичко това е действителност, само че поучава почитателите си да не вършат сходно нещо вкъщи.

По време на карантината изпълнителят споделя всичко в обществените мрежи. Почитателите му го виждат по какъв начин готви, по какъв начин танцува и по какъв начин прекарва времето си в изолираност.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР