Социалистите от Пловдив област избраха нов областен председател на мястото

...
Социалистите от Пловдив област избраха нов областен председател на мястото
Коментари Харесай

Д-р Емил Караиванов е новият областен лидер на БСП-Пловдив

Социалистите от Пловдив област избраха нов регионален ръководител на мястото на Георги Гергов. Това е доктор Емил Караиванов, който завоюва против Атанас Петков.
Областният съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив през днешния ден заседава, като поради Коронавирус ограниченията форумът се организира онлайн. Участваха 76 души от 17 общини от региона, както и от шестте районни организации в града. В онлайн съвещанието взеха присъединяване и членовете на Националния съвет на партията и депутатите от района.
 Д-р Емил Караиванов: Срещите с хората ме стимулират в предизвикването да бъда кмет на община Асеновград * Д-р Емил Караиванов: Срещите с хората ме стимулират в предизвикването да бъда кмет на община Асеновград*
„ Всеки ден се срещам с десетки поданици на нашия град и от нашата община. Всички се вълнуват и интересуват от разнообразни въ...
Следбеше извършено скрито гласоподаване. Областният съвет избра за ръководител доктор Емил Караиванов.
52-годишният социалист е два мандата кмет от 2011 година до 2019 година на Асеновград. Той е доктор със компетентност неврология, има и магистратура по здравен мениджмънт. След завършването си е работил в Спешна помощ-Асеновград като доктор и шеф на Медицински център. Работил е в Неврологично поделение на МБАЛ “ Пловдив “, бил е заместник-изпълнителен шеф на „ МБАЛ Пловдив “ и заместник-директор и невролог в болница „ Св. Мина “ Пловдив. Д-р Караиванов има и два мандата като в община Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР