Социалистите от Комисията по промишленост, изследвания и енергетика в Европейския

...
Социалистите от Комисията по промишленост, изследвания и енергетика в Европейския
Коментари Харесай

Евросоциалисти – за ускорено производство на боеприпаси за Украйна

Социалистите от Комисията по индустрия, проучвания и енергетика в Европейския парламент се, че с решителната си поддръжка са обезпечили болшинство за утвърждение на съглашението за Законодателния акт в ускорено произвеждане на муниции (ASAP).

Двамата български социалисти в тази комисия обаче не са взели участие във вота, излиза наяве от инспекция на. Това са Цветелина Пенкова и Иво Христов.

Мунициите са предопределени за Украйна. За задачата ще бъдат мобилизирани 500 милиона евро от бюджета на Европейски Съюз.

Споразумението бе реализирано сред испанското председателство и представители на Екологичен потенциал предходната седмица. Утре то би трябвало да бъде гласувано от Европейския парламент в Страсбург.

За съглашението гласоподаваха 53-ма членове на Комисията по индустрия, проучвания и енергетика, излиза наяве от резултатите от поименния избор. Там има четирима български представители. „ За “ са били Ева Майдел от ГЕРБ и Европейската национална партия (ЕНП) и Искра Михайлова от Движение за права и свободи и демократичната група „ Обнови Европа “ (ОЕ).

Голям триумф за социалистите е, че съумяха да реализират баланс сред обезпечаването на в допълнение финансиране на производството на муниции и производството на въоръжение за украинската войска, без да бъдат войска, без да бъдат изпразвани фондовете по кохезионната политика. Това означи португалецът Карлуш Зориньо. Той води договарянията от името на социалистите в парламентарната комисия.

Също по този начин левицата съумяла да отхвърли предлагането на Европейската комисия да има опция служащите да поставят повече ексклузивен труд.

Нито един от петимата български евродепутати социалисти не поддържа преди месец ASAP при предходното гласоподаване в Европейския парламент.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР