Социалистите очакват да бъде намерен подходящ камък, за да бъде

...
Социалистите очакват да бъде намерен подходящ камък, за да бъде
Коментари Харесай

БСП - София ще възстанови щетите по Паметника на Съветската армия

Социалистите чакат да бъде открит подобаващ камък, с цел да бъде направена новата плоча

Българска социалистическа партия - София ще възвърне счупената плоча на Паметника на Съветската войска. Идеята за това е на социалистите от регион " Връбница " и техния ръководител Станислав Младенов, който е член на Изпълнителното бюро на Софийската организация на Българска социалистическа партия, съобщи.

Те към този момент са наели компания, взели са точните размери на мястото на монумента и в този момент чакат да бъде открит подобаващият камък, с цел да бъде направена новата плоча.

През това време ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков ще изиска от името на Градския съвет на столичните социалисти публично позволение за ремонта от регионалния шеф, който стопанисва монумента.

" Идеята и самодейността на районната организация на Българска социалистическа партия във " Връбница " са доста положителни. Не единствено адмирираме, само че и ги поддържаме с всички благоприятни условия, които имаме. - Затова дружно с жалбата до регионалния шеф против признатия отчет на Демократична България за разглобяване на Паметника на Съветската войска ще внесем и публична молба за позволение да създадем ремонт на счупената плоча ", разяснява Иван Таков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР