Сопот. Общо 52 позиции предлага за ученици стажантската програма на

...
Сопот. Общо 52 позиции предлага за ученици стажантската програма на
Коментари Харесай

Пловдив: 52 позиции предлага за ученици стажантската програма на ВМЗ - Сопот за 2017 година

Сопот. Общо 52 позиции предлага за възпитаници стажантската стратегия на ВМЗ - Сопот за 2017 година. Това заяви за Радио „ Фокус ”-Пловдив Иванка Вълева, зам-директор „ Човешки запаси ” в предприятието. „ Учениците, които се включат в нея, ще имат опция да получат на практика опит и работа в действителна индустриална среда ”, сподели Вълева.
Най-много места – 28, се оферират за стажант – стругари и фрезисти. Местата са подобаващи за възпитаници, учащи се в специалност „ машинен механик, “ „ машинен оператор “, компетентност „ технология на машиностроенето ”. Стажантите ще работят в Механичен цех и в Завод за инструментално произвеждане и ексцентрично съоръжение на ВМЗ. Предлагат се места и за стажант-резбошлайфист, копиршлайфист, стажант-шлайфист на универсална машина, стажант-електромонтьор, стажант-монтьор на машини и съоръжение, на компресори, на парни и водогрейни котли, паро- и водопроводни съоръжения, уреди с нараснала заплаха и стажант-настройчик на ММ и пресови ММ.
„ Ние предлагаме на стажуващите да се срещнат напрактика с производството и ръководството на предприятието, да придобият познания и умения в региона на машиностроене, да се образоват в работния развой с действителен трудов контракт, да натрупат действителен трудов опит в границите на стажа. През цялото време те се образоват от умел служащ или експерт /ментор/ от компанията. „ Стажът е заплатен, на цялостен, 8-часов работен ден ”, добави Вълева.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР