Соня Йончева е новият Посланик на добра воля на Детския

...
Соня Йончева е новият Посланик на добра воля на Детския
Коментари Харесай

Соня Йончева стана Посланик на добра воля на УНИЦЕФ

Соня Йончева е новият Посланик на благосклонност на Детския фонд на Организация на обединените нации (УНИЦЕФ) в България от през днешния ден, оповестиха от организацията. Оперната певица ще бъде покровител за правата на децата, в това число правото на опазване на здравето, обучение, тъждество и протекция. Тя се ангажира и с напъните на УНИЦЕФ за повишение на осведомеността за смисъла на образованието и поддръжката на психологичното здраве на децата и младежите.

„ Особено във времената на невиждана рецесия и световна пандемия, изкуството и музиката оферират леговище и механизъм за справяне с „ новото обикновено “, пишат от УНИЦЕФ.

Самата Йончева споделя, че се поддръжката за организацията е доста значима за нея. „ Чрез моето изкуство се надявам да вдъхновя децата и младежите в никакъв случай да не губят гласа си, да станат по-силни и да поддържат смяната на света, в който желаеме да живеем “, споделя тя в публикувано изказване.

Сопраното се причислява към други двама посланици на благосклонност у нас – актрисата Елена Петрова и артиста Владимир Ампов – Графа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР