Соня Васи се направи на по-млада, отколкото бе на 30! Името

...
Соня Васи се направи на по-млада, отколкото бе на 30!
Името
Коментари Харесай

Остаря: Плейбойката Соня Васи чукна 53 със сменена от фотошоп физиономия!

Соня Васи се направи на по-млада, в сравнение с бе на 30!
Името Соня Васи беше знак на съблазън, само че преди към 30 лета. Васи е единствената нашенка, която блестна на корицата на американското списание „Плейбой“ и бе Мис България в много далечната 89-та година.
 Соня Васи
Кого лъже Соня Васи?!

От времето на демокрацията Соня живее в Щатите и се развива там, като вкъщи в родината се връща все по-рядко. Въпреки това тя не е спряла да пуска фотоси и видеа в мрежите, с цел да разпалва към момента фантазиите на българските си фенове (нищо, че доста от тях са към този момент в пенсионна възраст).

Проблемите и рецесията на старостта не са подминали и Васи, която макар че постоянно е демонстрирала супер самонадеяност и грандиозно самочувствие, през днешния ден наподобява мощно комплексирана. Нормално. Плейбойката чукна 53 лазарника преди дни.

Тя се похвали, че си е поръчала персоналната торта на Том Круз, която коствала над 100 $. По-интересното за почитателите й обаче бе, че Васи качи своя фотография, на която не е себе си. От толкоз фотошоп и филтри за подмладяване, сега тя наподобява по-млада в сравнение с е била на 25, което е невероятно.

Васи се докара по-опъната от на 25 години
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР