Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, личен блогЗдравей, Слави, как си,

...
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, личен блогЗдравей, Слави, как си,
Коментари Харесай

Слави, защо си ги подлагал на детектор на лъжата, а не на тест за интелигентност? Защо не ги черпеше с близалки и кафе?

  Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Соня Колтуклиева, персонален блог

Здравей, Слави, по какъв начин си, добре ли си, депутати още имаш ли си, или останахте единствено с Тошко да си бърборите и да си се борите?

Гледам през днешния ден сутринта по БТВ Радостин Василев и се сещам за Петър Илиев. Вече никой не си спомня за оня академични преподавател-плагиат, та дано да напомня.

В едно лудешко изявление твоят човек от Има Такъв Народ по Нова телевизия ни показва какво е да нямаш никаква автовизия: кой си, какъв си, какъв брой струваш – единствено се пѐрчеше и рѐпчеше.

Тогава, през август 2021 година, световноизвестният режисьор и аниматор Теодор Ушев написа: “Един човек, безочлив, нервен и безсъвестен, изпада в нервност. Не стопира да се хвали, пяна му излиза от устата… Бил претендент за вътрешен министър и вицепремиер. Ех, народе… ”

А през днешния ден момчето с пищови в сърцето, от твоя роден град Плевен, изтряска ей това: “Ако стана вътрешен министър, Рашков ще се стори на мафията като пролетна ария! ” Мачкай, Рудиии, гибел на мафията, независимост на народа!

Радостин Василев няма да провокира такава гръмотевична реакция, тъй като говореше провлачено, изглеждаше отпаднал, като дъвкан и изплют – може би тъй като още не се е съвзел след бурните среднощни гуляи на Халкидики с персоналната си безлична Мата Хари.

По същото време, когато Руди край Солун се веселеше, твоята група предатели се печеше на огън под строгите, само че обективни погледи на тези, назовавам ги клоуна-хищника-ковчежника, които ти не пожела да направиш министри, а слушам, че си бил поръчал преди време защитата да изхвърля Кики, Кокорчо и Лорер още на входното предверие на твоя офис в “Левски Ге. ” Твоите предатели в неделя са останали потресени, почтено. Асен нищо не им заречен, а обещанията на Кирил очевидно са забравени, и тези юнаци няма да се видят министри. Тъжно!

Ех, мой небогати шоумене, къде ги намираш такива, бе, Слави? Агресивни, арогантни, незрели, с недоизживяно детство, с прекалено самочувствие, прикриващо тежки комплекси и дълбоки контузии? Какви бяха тези кастинги – какво беше това знамение?! Бил си ги подлагал на детектор на лъжата, а за какво не ги подложи на детектор за просветеност? Защо не ги прекара през лакмус за преданост? Защото тази твоя партия я събрахте на две-на три, пет за четири, та се изпълни с всевъзможни отпадъци и несретници. И безспорни неблагодарници!

И аз, Слави, съм срещала през живота си долни неблагодарници. Даже в този момент имам персонална драма с един дребен неблагодарник, който дава обещание да се трансформира в огромен неблагодарник, тъй като аз го напомпах да си повярва, че е освен това от това, което е. А той не е.

Най-противни са ми партийните неблагодарници. Които не помнят от кое място са тръгнали, кого са яхнали като ракета-носител, поради кого са извървели пътя от калните улици до жълтите павета, на кого дължат краткотрайното си престояване във властта.

И това не е най-неприятното. Противното е, че са неблагодарни към тези, които са им повярвали и са ги издигнали на раменете си, с цел да допрян звездите на политическия хоризонт.

Когато си напазаруван или ти самият пазаруваш бройки с депутатска карта, предаваш доверието на хората, унищожаваш вярата им в положителното и морала. Неблагодарен си към тях. Бил си се бил излъгал, извиняваш се и отиваш отново да съгрешиш, с цел да пристигна ред още веднъж да им се извиниш. А би трябвало да молиш за амнистия и да замълчиш, да се скриеш, не да грабваш мегафона и да крещиш против “мафията ”, на която се зъбиш, обслужвайки я.

Неблагодарниците, Слави, са обречени. Защото неблагодарността ражда непризнателност. И всеки неблагодарник си намира своя неблагодарник.

Слушам твоите предатели и ме напушва смях – вият като коли за спешна помощ: Слави не си поддържа връзка с нас, не съм виждал Слави, откогато съм министър, не съм виждал Слави въобще. Ама за какво по този начин, бе, човек?! Да беше ги канил на съботни матинета, Тошко да им беше раздавал близалки, Виктория да им беше сервирала кафе – в този момент нямаше да си на това състояние.

Вождистките партии, Слави, са по този начин. Партийците се надпреварват да заслужат обичта на вожда, да получат потупване по рамото и целувка по бузата, вместо съществено да си гледат работата.

Иван Янчев, този, който Радостин Василев първо назначи за регионален шеф на родния ти град Плевен, а след това го уволни, тъй като към него отхвърли да се присъединѝ; ми споделѝ, че спортният министър желал да оглави партията ти. Ръка за ръка с някогашната седесарка Виктория Василева, възпитаничка на сивия кардинал Христо Бисеров, си помечта̀ли да трасират светлото бъдеще на “Има подобен народ ”. Ти за какво не се съгласѝ? Можеше да се оттеглиш като почетен ръководител и да си гледаш кефа, а те да търчат по провинцията и да построяват структури. А като се приберат в София, да назначават родственици и партийци на държавна работа. Че за какво другояче е властта?! Ако не да се употребява за персонална приложимост?

Ти знаеш ли, Слави, че Виктория Василева е била моторът на разцеплението?

Аз го написах преди седмица, а през днешния ден Радостин Василев го удостовери: той единствено е изпълнявал нейните инструкции и е дал терен за тайните срещи с Кирил Петков – събирал ги в личния си апартамент до зоологическата градина. Ей, хишници, ей! Модерни задкулисници.

Известно ли ти е, Слави, че спортният министър назначи най-близките си другари за началници на Българския състезателен тотализатор и на Националната спортна база? Те, двамата сладури, Александър Тодоров и Венцислав Петков, са като телохранители на Радостин Василев – съпровождат го по време на режисираните видеоакции, вършат му компания на купоните, че тези, модифицираните жрици, министърът не го задоволяват – той има велики хрумвания за себе си, тъй като е един неукротим Козирог, един дребен Иван Костов.

Знаеш ли, Слави, че Радостин Василев е назначил на работа в системата на спорта мъжа на Виктория Василева – нищо изключително, де, озвучител, за 2520 лв. на месец… то пък едни пари на тези ужасни скъпотии… Нейсе.

Интересното е, Слави, че твоите подопечни доста се радваха на спортния министър: тъй като трагично прогърмяваше, че ще изчегърта ГЕРБ, заплашваше с цивилен арест някогашния състезателен министър Кралев, пускаше безброй сигнали за “далавери ”, назначаваше на държавни служби партийните ви приятели. Той и тебе славословеше със мощно и доста същинско възприятие: “Слави Трифонов е прекомерно огромен за дребните кресльовци! ” Ами прав е, както постоянно! Той по този начин изобличи Кирил Петков за двойното му поданство и дори цитира Наказателния кодекс, по който служебният министър, подписал декларация с погрешно наличие, трябваше да бъде измамен под отговорност и наказан. Тогава Радостин Василев сподели нещо исторически прозорливо: следствията за страната от дейностите на Кирил Петков ще бъдат тежки и непредвидими. Абсолютно!

Защо ти и Тошко, Слави, го набутахте принудително в държавното управление на Кирил Петков? Ето, на, в този момент Радостин Василев ви отмъщава – назовава ви “мутри ” и “мафия ”.

Пиша ти, Слави, само че се разпръсквам, тъй като получавам копия от чатове сред твоите хора в Народното събрание, от 9 април. Хахаха! Под фотография на министъра на културата, невъзможния Наско културата, виж какво пишат:

Виктория Василева: малко дрогирано ла@но…

Радостин Василев: При тест за опиати в Министерски съвет, най-малко 5,6 изгарят.

Аз, Слави, желая да те поздравя. Ти яростно изригна, че по-отвратително нещо от сделките на депутати, осъществявани в този парламент, в никакъв случай не си виждал и прокле Кирил и Асен да се задавят с власт. Няколко дни преди теб написах, че трансфораха Народното събрание в битпазар за съвести втора ръка. Ти, обаче, за едно нещо не си прав – казваш, че това пазарене не е морално, само че може би не е нелегално. Не. Незаконно е.

В Наказателния кодекс – от чл.301 до чл.305 са указано случаите на рушвет и търговия с въздействие – от 3 до 10 години затвор. Не им го поисквам, само че несъмнено ще се откри един самоуверен прокурор, който да се поразрови: кой кого и с какъв брой е увещавал; кой кого е заплашвал. Все някой от вътрешната страна ще изпее четата. Както обикновено…

Знаеш ли, Слави, за какво толкоз доста желаят да инсталират Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ? За да гони опозицията – да, по този начин е.

Но има и още нещо. Триото Кирил-Асен-Лорер имат да се изясняват за един голям парцел в “Божурище ”, получен по абсурден метод през 2013 година, когато Асен Василев е длъжностен министър на стопанската система – медиите към този момент писаха: против 108 000 лв. удрят бингото на 27 милиона лв.. Найс, а?!

И за още нещо: кой-как-с какви пари е построил лъскавата безвкусна кооперация на ул. ”Чаталджа ” 3, където са си комшии Асен Василев, Виолета, дето му е начални-кабинета и мъжът й Даниел Лорер.

И още кавги ще излязат. Те по тази причина желаят държавно управление непременно и не се скъпят за цената. Защото служебният кабинет на президента Радев ще ги разкости. Стой, та гледай.

Ще ти кажа сбогом, Слави. Уморих се. Само като ти разказвам това цялото двуличие и тези високопарни смешници-борци с мафията, стартира да ми се повдѝга.

А ти се надигнѝ! Имаш отговорности пред гласоподавателите си.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР