Соня Колтуклиева, ФейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукНовината от днес: “Брюксел, след

...
Соня Колтуклиева, ФейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукНовината от днес: “Брюксел, след
Коментари Харесай

Рухна протяжната и тегава, истерична и епична кампания на протестърите от лятото на 2020 г.


Соня Колтуклиева, Facebook
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Новината от през днешния ден: “Брюксел, след петорна експертиза: Снимките на парите и златото в чекмеджето на Борисов са подправени. ”

Рухна протяжната и тегава, истерична и епична акция на протестърите от лятото на 2020 година, които брутално прескочиха от жълтите павета в Народното събрание, с цел да се провалят с гръм и тропот.

Е, аз, естествено, няма да кажа за Бойко Борисов това, което някогашният лакей на Слави, някогашен народен представител от Има Такъв Народ и някогашен състезателен министър Радостин Василев изригна обществено за някогашния си подстрекател: “Слави е прекомерно огромен за дребните кресльовци! ”

Бойко Борисов, три мандата министър-председател,винаги е бил, е и ще бъде гледан под лупа и оценен сериозно. Само че враговете му би трябвало да се научат да го нападат ясно и аргументирано, а не тайно и с фейк-истории.

Отдавна е ясно коя е Мата Хари, снимала празните чекмеджета в спалнята на някогашния министър председател във вила “Секвоя ”, социална загадка е кои са поръчителите на този компромат: тайният й обичан Васил Божков и формалният й брачен партньор Пламен Бобоков. Впрочем, Черепа натрупва първичния си капитал, в градинката на “Кристал ”, от измами с пачки подправени пари, с които прекарва наивни чужденци. Пачки, наричани “кукли ”.

А пък Христо Иванов, който в този момент обезверено желае да получи третия мандат и да сформира кабинет, беше сниман да се качва в джипа на Пламен Бобоков и другарски да си бъбри с мъжа на Мата Хари. Това не е фейк-история, истина е.

Та, да, всичките вие – книжни тигри, подправени герои, анаболни борци против мафията – ще би трябвало да се потрудите повече, с цел да спечелите правото да управлявате този притеснен народ, омерзен от случките на Политическа партия “Пълен неуспех ” и антуража от дребни злобни човечета. А най-добре е след този гръмовен неуспех да се скриете вдън гори тилилейски. Но вие сте безсрамни и алчни.

Искахте арести – ще си ги получите. Сега е ваш ред. Нали, другарю следовател Рашков?!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР