Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукНа вниманието на членовете на

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукНа вниманието на членовете на
Коментари Харесай

Сезират ЦИК за предизборна агитация на член на РИК-Плевен, човек на Руди Гела

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
На вниманието на членовете на Централната изборна комисия

СИГНАЛ

от Соня Колтуклиева

основен редактор

5Gmedia и Bulgaria News

Относно: нарушение на Изборния кодекс от Александър Стефанов Станев, член на РИК в 15МИР-Плевен

Уважаеми госпожи и господа,

От изявления в обществената мрежа Facebook излиза наяве, че Александър Стефанов Станев, член на Районната изборна комисия в 15 МИР-Плевен, жестоко нарушава Изборния кодекс като взе участие в акции за предизборна агитация на листата на коалиция “Продължаваме смяната ”- “Демократична България ”, водена от Радостин Василев.

Видно от фотосите, които ползвам, нарушаването е неведнъж.

Уточнявам, че Александър Станев беше назначен за шеф на спортния тотализатор в Плевен-област, до момента в който Радостин Василев беше министър на младежта и спорта от квотата на “Има подобен народ ” в държавното управление на Кирил Петков; той беше уволнен от служебния министър Весела Лечева, след продължителна сага с отпуски по болест. Изглежда, че Александър Станев се отблагодарява на някогашния си шеф Радостин Василев.

Уважаеми госпожи и господа, защото Александър Стефанов Станев, като член на РИК, получава възнаграждение от държавния бюджет, апелирам да се произнесете по (не)законността на неговите дейности!

Желая Ви противоречива работа!

С почитание,

Соня Колтуклиева

ДОПЪЛНЕНИЕ. КАК РАДОСТИН ВАСИЛЕВ СЪЗДАДЕ АДМИНИСТРАТИВЕН ОКТОПОД!

#ИмаКак коалиция “Продължаваме смяната ” – “Демократична България ” да залее героичния град Плевен с кални потоци и пошлости. Уви! Всеки ден носи нови кавги.

Александър Станев е един от дежурните в обслужващия антураж на Радостин Василев – с него дружно раздава цветя и рекламни торбички. Има за какво да се подмазва усърдно, дължи му доста.

След като Радостин Василев стана министър на младежта и спорта от квотата на “Има подобен народ ” в държавното управление на Кирил Петков, спортният юрист със скромна кариера, в мрачна адвокатска фирма в Студентския град, създаде за началници в спорта най-хубавите си другари от детството в Плевен: Венцислав Петков стана изпълнителен шеф на Национална спортна база, Александър Тодоров стана изпълнителен шеф на Български състезателен тотализатор. Александър Станев, чиновник в общината, стана шеф на спортния тотализатор за Плевен-област, а жена му Деси Костадинова, маникюристка, се трансформира във Facebook в най-ревностния трол, който брани Радостин Василев и залива с гнусни мнения съперниците му. Жалка история.

Служебният министър Весела Лечева, на 24 август 2022 година, уволни Венцислав Петков и Александър Тодоров и даде техни контракти на прокуратурата; обаче, напъните й да уволни Александър Станев удариха на камък, тъй като той излезе в дълъг болничен – в Плевен споделят, че била вписана диагноза “хемороиди ”, но може и да е подбив, плевенчани са зевзеци.

Гражданинът Иван Иванов от Плевен, обърна внимание във Facebook на следното нарушаване: Александър Станев е член на Районната изборна комисия и не може да взе участие в пропаганда на която и да било партия. Той получава от страната за 50 дни работа към 2 000 лв..

Всичко ли към кандидат-депутата Радостин Василев смърди?

Кампанията му стартира във Плевен със скандал с Христо Аврамчев, пред кооперацията на ул. ”Цар Калоян ”5, където някогашният министър паркирал погрешно мерцедес 400 с регистрационен номер СВ5555РВ, който не е негова благосъстоятелност и още не е ясно на какво съображение го ръководи от януари 2022 година. По този случай се води инспекция в КПКОНПИ.

П.П. Прочутият плевенчанин Слави Трифонов се извини обществено, че е дал път в политиката на Радостин Василев. Кирил Петков се държи като рекетиран и шантажиран от предателя на “Има подобен народ ”, който първо стана кандидат-депутат на “Промяната ” от Габрово, а в този момент – от Плевен.

***

Коментар на плевенчанина Иван Иванов: “Няма по какъв начин да не споделя с всички мои съграждани по какъв начин “ Продължава Промяната в Плевен ”…

Мислех че съм видял всичко в политиката, само че такава подигравка не имах вяра, че може да съществува?

На фотосите до Радостин Василев е член на РИК- Плевен Александър Станев, който видно от фотосите съвместява работата си в РИК за която Държавата му заплаща с предизборна пропаганда за КП “ Продължаваме промяната- Демократична България ”????

Само като се сетя че лидер на листата е ЮРИСТ с упоритост да ръководи България и ми се желае да Емигрирам..

Важно конкретизиране е и това, че членовете на РИК нямат никакво право да вземат участие в каквато и да е пропаганда.. ”
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР