Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбук“В правителството царѝ весел хаос,

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбук“В правителството царѝ весел хаос,
Коментари Харесай

В правителството царѝ весел хаос, а Кирил Петков се самоубива всеки ден, от сутрин до вечер !


Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
“В държавното управление царѝ радостен безпорядък, а Кирил Петков се самоубива всеки ден, от заран до вечер. Просто няма един правилен ход! ”

Така ми сподели депутат от “Има подобен народ ” във връзка изявленията, че се водят договаряния с “Продължаваме смяната ” за кабинет с първия мандат.

“Ние сме изрично срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев да участват в проекто-правителството. Шансът въобще да мине кабинет с първия мандат клони към 0.

По-вероятно е да се създадат опити за съгласие след връчването на третия мандат. Той може да отиде на всички места, президентът не е дал ясни знаци на кого ще го даде ”.

Днес и Корнелия Нинова ядосана от изгонването на 70 съветски дипломати от България, съобщи, че Българска социалистическа партия в никакъв случай няма да поддържа държавно управление с министър председател Кирил Петков.

Според осведомени, президентът може да връчи изследователски мандат на “Има подобен народ ” или пък на “Демократична България ”.

С най-голяма възможност е опцията да се отиде на предварителни избори през октомври. Засега за министър председател на служебното държавно управление е спряган Гълъб Донев.

… Киро плет плете, по три пъти преплѝта… мо̀та се, шикалкави, интриги пра̀ви. Само и единствено да удължѝ времето, в което е министър председател.

Ама щели да въртят схеми до последно. Да разкешват. Да замитат следѝ.

Нека! Тъкмо ще натрупат повече материал за следствие от служебния кабинет, от постоянното държавно управление и от прокуратурата.

Следите остават!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР