Sony пусна новите игрови конзоли PlayStation 5 и PlayStation 5

...
Sony пусна новите игрови конзоли PlayStation 5 и PlayStation 5
Коментари Харесай

Как ще изглеждат игровите конзоли PlayStation 5 Pro и PlayStation 5 Slim


Sony пусна новите игрови конзоли PlayStation 5 и PlayStation 5 Digital Edition преди година. Въпреки това компанията към момента не е в положение да отговори на възходящото търсене на устройства. Независимо от това, разработчиците на Sony работят по новите модификации на PlayStation 5 Pro и PlayStation 5 Slim отдавна.

Още през 2019 година беше оповестено, че модификацията на PS5 Pro ще бъде пусната в средата на седемгодишния цикъл, което значи, че няма да бъде в продажба доникъде на 2023 година Външният тип и параметрите на бъдещите игрови конзоли сега са класифицирани, само че дълго разискване на новите артикули подтикна дизайнера Джърмейн Смит, прочут още като Concept Creator, да сътвори своя лична идея за конзолите.
 Как ще наподобяват игровите конзоли PlayStation 5 Pro и PlayStation 5 Slim (ВИДЕО)


Според дизайнера, идната подпора PS5 Pro вместо двете LED ленти в истинския модел ще получи една лента със синьо LED осветяване, ситуирано над огромните вентилационни отвори от дясната страна. Прави усещане, че от много време хора от компанията оповестяват, че Sony и AMD работят върху дизайна на обновен модел PlayStation 5 Pro, който ще бъде юридически на друга индустриална линия.



Именно това решение ще спре дефицита на конзоли на пазара. Според непотвърдена информация, разработчиците възнамеряват да усилят размера на паметта в конзолата и мощността на процесора. Експертите даже спекулират, че PS5 Pro може да бъде първата подпора на Sony, която играе игри на 8K.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР