Sony предлага куче “робокоп“ за контрол на домаРоботът на Sony

...
Sony предлага куче “робокоп“ за контрол на домаРоботът на Sony
Коментари Харесай

Sony предлага куче “робокоп“ за контрол на дома

Sony предлага куче “робокоп “ за надзор на дома
Роботът на Sony с размерите на кученце aibo, оборудван с камери, изкуствен интелект и интернет, към този момент може дави осведоми отдалечено какво вършат членовете на фамилията, децата или даже домашните любимци, обявиха от японският колос по електроника.

30-сантиметровият роботизиран „ домакински детектив “, размахващ уши и ползващ авангардни LED очи, ще се разхождат из дома в авансово избрани времена, с цел да търсят членове на фамилията.

Но най-новата технология не е евтина, защото един „ робокоп “ aibo коства близо 3000 $ за тригодишен пакет, в това число софтуерни услуги като предпазване на данни.

Собственикът ще получава доклади посредством смарт телефон в услугата, предлагана идващия месец, взаимно с компанията за домашна сигурност Secom.

"Ще можете да ревизирате какво вършат отдалечени от вас членове на фамилията или какво вършат децата, когато се приберат вкъщи", сподели ръководителят на плана Изуми Каваниши пред кореспонденти в централата на Sony в Токио.

"Ние се стремим да ви накараме да се чувствате по-сигурни, като живеете с aibo и се забавлявате", добави Каваниши. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР