Sony изнесоха тази седмица редовния си финансов отчет за последния

...
Sony изнесоха тази седмица редовния си финансов отчет за последния
Коментари Харесай

Marvel’s Spider-Man 2 с над 10 000 000 продадени копия

Sony изнесоха тази седмица постоянния си финансов доклад за последния тримесечен интервал. От данните, оповестени в него излиза наяве, че Marvel’s Spider-Man 2 се е продала в тираж от над 10 милиона копия. Играта излезе в края на октомври, а цифрите покриват интервала до 31-ви декември в това число.

От изнесената от компанията информация излиза наяве, че единствено в деня на премиерата си Spider-Man 2 се е продал в над 2.5 милиона копия. Това отреди на играта достижението за най-голямата премиера на игра на вътрешно студио на Sony в историята на PlayStation. До края на октомври, продадените бройки на играта са надхвърлили тираж от 5 000 000.

Както евентуално си спомняте, мрежата на Insomniac Games, създатели на играта, стана жертва на хакерска офанзива. Сериозният пробив докара до приключване на вътрешна информация, включително, обвързвана с Marvel’s Spider-Man 2. От оповестеното разбрахме да вземем за пример, че при започване на март ни чака обновяване за играта. То ще донесе със себе си New Game Plus режим, нови костюми и други по-дребни промени. Очаква се също по този начин в хода на тази година Insomniac да разгласяват три допълнения за играта, които ще бъдат безвъзмездни. Това, което не знаем обаче дали и по кое време играта ще се появи за лични компютри, както се случи с първия Spider-Man.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР