Sony Interactive Entertainment (SIE) обяви новото PS VR заглавие, Track

...
Sony Interactive Entertainment (SIE) обяви новото PS VR заглавие, Track
Коментари Харесай

Ексклузивното PlayStation VR заглавие TRACK LAB идва на 22ри август

Sony Interactive Entertainment (SIE) разгласи новото PS VR заглавие, Track Lab, което ще започва на платформата PlayStation на 22 август. Не са нужни специфични музикални качества! Играещите могат да основат мелодии единствено с пренареждане на музикални детайли във виртуална среда. Творите, миксирате и споделяте вашите музикални части със света. Създаването на музика, в никакъв случай не е било по-лесно!

Track Lab е заглавие, създадено от Little Chicken Game Company. Играта има два „ single player “  режима за основаване на музика. С Track Lab ще творите музика, както в никакъв случай до в този момент! Не единствено чувате истинския бийт, само че можете и да го видите във виртуалното пространство.

До тогава можете да играете заглавията, които Sony анонсира в PlayStation Plus за месец юли. Това са Absolver и Heavy Rain.
Най-напред, Absolver е забавен хибрид сред ролева и бойна игра, който включва специфични офанзиви с опцията сами да създавате и развивате комбо ударите си. Играта е изключително добра в мултиплейър с другар.
На собствен ред, Heavy Rain не се нуждае от показване. Модерната класика на Quantic Dream е неповторима интерактивна история с няколко момента, които в действителност ще ви накарат да помислите преди да вземете решение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР