Sony блокира междуплатформената игра на Fortnite и прогресът между PlayStation

...
Sony блокира междуплатформената игра на Fortnite и прогресът между PlayStation
Коментари Харесай

Феновете на Fortnite бесни на Sony, че не могат да прехвърлят акаунтите си на Switch

Sony блокира междуплатформената игра на Fortnite и напредъкът сред PlayStation 4 и Nintendo Switch, а почитателите на онлайн шутъра са гневни. Стотици геймъри реагираха яростно на форумите на ResetЕra и в Reddit, откакто схванаха, че не можете да употребяват сметките си във Fortnite, употребявани за PS4 с Nintendo Switch. Това значи, че всеки прогрес, скинове, статистики и покупки не могат да бъдат споделени сред PS4 и Nintendo Switch, тъй че фантазията да играете Fortnite вкъщи на PS4 и по-късно да употребявате същия акаунт в придвижване на Nintendo Switch е в действителност мъртва.
„Този акаунт Fortnite е обвързван с платформа, която не му разрешава да работи със Switch“, изяснява известие в Switch версия на играта, в случай че се опитате да влезете в профила си на Epic Games, който е бил употребен в PS4. Въпреки че има варианти за обособяване на профил в PlayStation от профил в Epic Games, Fortnite играчите предизвестяват, че това не взема решение проблемите. Изглежда, че единствената опция за PS4 геймърите, които желаят да употребяват версията на Fortnite за Nintendo Switch, е да основат нов профил в уеб страницата на Epic Games.

Fortnite почитателите имат цялостно право да се ядосват за тази объркана ситуация; това е анти-потребителско и идва от арогантнато позиция на водача на конзоли сега. Sony продава доста PlayStation 4 и употребява това преимущество, с цел да блокира всевъзможни закани за продажбата на повече. Това не е първият път, когато Sony блокира междуплатформена игра и напредък. Microsoft разкри през март, че Sony блокира междуплатформена игра на Fortnite сред PS4 и Xbox One, а същото стана и сред PS4 и Xbox One, както за Rocket League , по този начин и за Minecraft , макар че Microsoft и Nintendo я поддържат като алтернатива в Xbox One, PC и Switch.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР