Солун. Българска делегация, водена от главния секретар на МВР главен

...
Солун. Българска делегация, водена от главния секретар на МВР главен
Коментари Харесай

МВР: Главен комисар Младен Маринов участва в Четиристранна среща на ръководителите на полицейските структури

Солун. Българска делегация, водена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов, взе участие в Първата четиристранна среща на ръководителите на полицейските структури на Гърция, Албания, България и Македония. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Срещата на полицейските ръководители се организира в Солун. В българската делегация са включени шефовете на ГДБОП и ГДГП основен комисар Ивайло Спиридонов и основен комисар Светлан Кичиков, както и шефът на Дирекция „ Международно оперативно съдействие " старши комисар Валентин Костов.
В рамките на формата бе контрактувано определянето на точки за контакт на централно и районно равнище за пряк продан на информация по обособените линии. Участниците се сплотиха върху концепцията за образуване на срещи на районните шефове от съпределните гранични региони, както и на срещи на експертно равнище по съответни действия. Те регистрираха нуждата от взаимни образования на чиновниците на първа линия. Бе маркирана и опцията за прецизиране на включването на Македония и Албания в работата на контактния център на Промахон.
Водени от общото мнение срещите от настоящия формат да станат постоянни, участниците договориха идната четиристранна среща да се организира през първата половина на 2018 година в Скопие. Те пожелаха триумф на България в идното й председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР