Солидно подпийнала 28-годишна рускиня скандира против президента Владимир Путин за

...
Солидно подпийнала 28-годишна рускиня скандира против президента Владимир Путин за
Коментари Харесай

Пияната рускиня Анастасия скандира в 9-часов полет срещу Путин

Солидно подпийнала 28-годишна рускиня скандира срещу президента Владимир Путин за водената от него война в Украйна. Демонстрацията станала по време на полет от тайландската столица Банкок до Москва. Веднага след кацането младата гена била арестувана от полицията, съобщи телеграм каналът Baza.

„ Пиянско осъществяване на пасажер по време на полет на „ Аерофлот “ от Банкок до Москва. Жената трансформира елементарния и отегчителен полет в многочасов солов концерт за пасажерите “, разясняват от канала.

Според очевидци съвсем през целия полет 28-годишната Анастасия Степанян крещяла антивоенни лозунги и се обръщала с обидни квалификации към стюардесите. Освен това тя съумяла да се скара с няколко пасажери и да ги подкани да излязат, с цел да се схванат „ по мъжки “ след идването в съветската столица.

Наложило се е стюардесите да вържат ръцете и краката на дамата, а след идването я предали на полицията.
Пътниците на полета Банкок-Москва описват още, че Анастасия се е качила на самолета съвсем трезва и без забележими признаци на експанзия. Веднага след излитането дамата почнала да пие уиски, купено в безмитната зона, да се разхожда по коридора сред седалките и да търси съидейници.
Един от очевидците споделя, че час след началото на полета Степанян изпила няколко хапчета и почнала да изпада в нервност. През останалите 9 часа тя крещяла, смеела се, плачела и плюела по всички, които се опитвали да спорят с нея.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР